Om Oss

En bilverkstad i Gröndal som hjälper dig med
Däck, Service & Reparation och AC Service.

Bilverkstad och däckverkstad

Vi finns Gröndal i Stockholm. Vi är en godkänd bilverkstad och däckverkstad som satsar på hög kompetens, brett utbud och alltid kunden i fokus! Personligt och välkomnande.

Vi har kunskap och utrustning för att utföra de flesta arbeten och felsökningar i vår bilverkstad. Vi strävar alltid efter att du som kund skall känna dig 100% nöjd efter ett besök hos oss.

Självklart gäller din nybilsgaranti när du utför din service eller reparerar din bil hos oss*

Vår kompletta bilverkstad är välutrustad och vi utför arbeten på de flesta bilmärken. Om du är i behov av service, reparation eller montering av tillbehör till din bil så är vi rätt för dig. Vi har lång erfarenhet och uppdaterar oss på nya bilmodeller. Vår bilverkstad har den senaste tekniken för diagnos och felsökning. 

Om du har behov av extraljus till bilen är detta en tjänst vi också erbjuder.

Vi jobbar med alla märken som: Audi, BMW, Ford, Mercedes-benz, Saab, Skoda, Seat, Volkswagen, VW, Volvo m.fl.

Godkänd bilverkstad
Vi en Godkänd bilverkstad.

Det säkerställer att vårt arbete uppfyller alla krav kring kvalitet, säkerhet och miljö och att en oberoende part granskar och godkänner vårt arbete. Godkänd Bilverkstad är ett branschinitiativ från Motormännens Riksförbund och Sverige Fordonsverkstäders Förening som Konsumentverket ställt sig bakom – ett initiativ för både din och vår skull.

Självklart ska du välja en Godkänd Bilverkstad!