AC Service

De flesta AC-system ska rengöras och servas regelbundet – ta hjälp
av oss på BVT för din AC Service.

AC Reparation stockholm

Många tänker inte på att de flesta AC-System som finns ska rengöras och servas regelbundet. Tyvärr ingår oftast inte denna typ av AC-service i en vanlig bilservice.

Om du använder bilen för mycket stadskörning kan det vara extra viktigt att boka in en AC Service hos oss på BVT Bilverkstad. Vi i Sverige har ett väldigt unikt klimat som leder till att det kan komma bakterieodlingar som skadar din AC och i sin tur dina lungor.

Boka en AC Service

Våra bilmekaniker är redo att hjälpa dig utföra en gedigen AC Service.

AC Service

I vår AC Service testar vi din AC för att säkerställa att det inte finns några problem.

En luftkonditioner har ungefär 500-700 gram köldmedium i sitt system. Varge år sjunker mängden köldmedium med ungefär 10% som måste fyllas på. Därför kan det behövas en påfyllning beroende på hur mycket som saknas och när den senaste servicen har ägt rum. När vi på BVT Bilverkstad utför en AC Service mäter vi halten som finns och sedan informerar om hur mycket som behöver fyllas på. Om en påfyllning behövs kommer detta att genomföras och faktureras separat. 

När du lämnar din bil hos oss för en AC Service kan du antingen välja att vänta i vårt väntrum eller gå ut och ta en lätt promenad. Vår verkstad är beläget i Gröndal med fin utsikt över vattnet där du kan koppla av med en kopp kaffe i väntan på att din bil blir klar. 

För att boka in en AC Service använder du knappen nedanför och kontaktar oss på verkstadn för en tid som passar. 

Samarbeten

BVTBilverkstad - Autoexperten

Tidsbokning för däcksifte!


Nu är det dags att boka ditt däckskifte hos oss på BVT Bilverkstad.

Ring till 08-734 90 54 för att boka.

This will close in 20 seconds