Extraljus

Vi hjälper dig med montering av extraljus.
Kom förbi vår verkstad där vi hjälper dig montera extraljus på bilen.

Montering extraljus

Genom att montera extraljus på din bil förstärker du ditt helljus på ett effektivt sätt. Bak i tiden fanns det enbart stora runda lampor som sattes på bilens främre del, idag finns en uppsjö av möjliga ljus. Det finns halogenlampor, LED-ljusramper och xenonlampor som strålar ett blåvitt ljussken. Det kan ibland vara svårt att installera extraljus på bilen, därför kan det underlätta att anlita oss på BVT Bilverkstad. Vi är en bilverkstad i Gröndal som hjälper dig med både köp och montering av extraljus på bilen. 

Varför ska du montera extraljus på bilen?

Det finns många anledningar till varför du ska montera extraljus på bilen. En av de större anledningarna är på grund av det klimat vi har i Sverige. Under höst och vintermånaderna är det brist på solljus där det kan bli svårare att se ute på vägarna. Detta i samband med att vi har mycket vilt som älgar och rådjur som springer längs vägarna i Sverige. Genom att montera extraljus kan körningen bli mycket säkrare för att undvika att köra på något i mörkret. När vi monterar extraljus på din bil kan ljusen lysa upp flera kilometer framför bilen. Detta gör det lättare att upptäcka faror längre fram och ger dig en chans att ta bättre beslut innan en eventuell krock äger rum. 

Beroende på vilket extraljus du väljer skiljer sig räckvidden framför bilen. Om du väljer att installera en starkare LED-ramp kan detta lysa upp till 2-3 kilometer bort och en standard ramp runt 1 kilometer. En stor anledningen till varför du ska ta hjälp av en bilverkstad när du installerar extraljus är på grund av spridningsvinkeln. Om extraljus installeras fel kan detta påverka räckvidden negativt. För att vara säker på att du får extraljus som installeras på rätt sätt kan du ta hjälp av oss på BVT Bilverkstad där vi installerar på rätt sätt och får det att se bra ut. 

Våra priser

Ledramp med montering

Samtliga av våra led ramper monteras som standard ovan eller under reg-skylten.

Ledramp 120 w19

 

Från 4499kr.

Extraljus med montering

Samtliga av våra led ramper monteras som standard ovan eller under reg-skylten.

Extraljus 3 x 7  90w

Från 6999kr.

Samarbeten

BVTBilverkstad - Autoexperten

BVT Bilverkstad i Gröndal
Godkänd Bilverkstad

Ring oss idag!